betekenis van dromen
uitleg onderwerpen met beginletter q

Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van meer dan 1500 betekenissen van dromen. Om de uitleg van je dromen gericht te zoeken, klik hieronder op de beginletter van het onderwerp. Vind daarna de betekenis van je droom door via Cmd+F (Mac) of Ctrl+F (Windows) het onderwerp in te typen.

Heb je een specifieke droom die je in detail uitgelegd wilt krijgen, neem dan contact op met je verhaal (betalend: €15 per droomuitleg).

soorten dromen
Wil je weten welke verschillende dromen er bestaan en waarom je droomt, neem dan hier een kijkje.
soorten dromen
quarantaine
Word je in je droom in quarantaine gezet, dan voel je je afgesloten van je omgeving.
ontdek
Ontdek de betekenis van dromen in deze complete droom encyclopedie
of verras iemand met een smaakvolle cadeaubon
quiz
Doe je in je droom mee aan een quiz, dan hangt de betekenis hiervan af van of je goed op de antwoorden kon komen of niet. Vond je het leuk om mee te doen aan de quiz en scoorde je goed, dan zul je gemakkelijk succes behalen in wat je probeert te bereiken. Was het moeilijk, raakte je in de war of scoorde je slecht, dan heb je faalangst waardoor je niet je uiterste best voor iets doet.

© 2023 | Het is uitdrukkelijk verboden om de inhoud van deze dromenpagina geheel of gedeeltelijk te kopiëren, te bewerken, op te slaan of te verspreiden voor persoonlijke en/of commerciële doeleinden zonder vooraf verkregen schriftelijke en expliciete toestemming.

Heb je een specifieke droom die je in detail uitgelegd wilt krijgen, neem dan contact op met je verhaal (betalend: €15 per droomuitleg).

zin in gezonde chocolade of snacks

sla je voorraad op bij Vandeca