Chocolademarkt Belgiƫ

Natuurwinkels verkopen voornamelijk biologisch geteeld voedsel. Om een product als biologisch te mogen verpakken, moeten producenten bepaalde normen respecteren, vastgelegd in de Europese biowetgeving.

  • geen kunstmest
    Biogewassen halen hun voeding voornamelijk uit het bodemecosysteem. De gezondheid van de bodem is dus cruciaal voor de biolandbouwer. Daarom gebruikt hij stalmest, compost of andere natuurlijke bemestingsstoffen die het leven in de bodem respecteren.
  • geen chemisch-synthetische pesticiden
    Biolandbouwers willen ziekten, plagen van insecten of onkruid in de eerste plaats voorkomen. Dit doen ze door de bodem gezond te houden en door preventieve maatregelen.
  • meerjarige vruchtenwisseling
    Door afwisselend andere gewassen te telen op een veld, verbeteren de vruchtbaarheid en de biologische activiteit van de bodem. Elke teelt laat sporen na die nuttig zijn voor de volgende teelten. Vruchtwisseling is ook belangrijk voor de gezondheid van de planten. Het helpt om te voorkomen dat een ziekte zich nestelt op een bepaald veld.

zet jouw zaak in de kijker
Heb je een yoga center, fitnesszaal, sauna of massage complex, een natuurwinkel of zen shop, of wil je je inhoud kwijt op deze site? Bekijk je mogelijkheden om online meer bezoekers aan te trekken en zo je visibiliteit te vergroten. En dat kan volledig gratis.


ben je therapeut of kleuranalist, zend dan hier je gegevens door
graag de naam van je praktijk, je therapie(ën) en website


bekijk de pakketten of maak je gratis pagina aan

gebaseerd op locatie

de bezoeker van deze site zoekt per categorie op basis van je locatie

rechtstreeks contact

op jouw pagina staan je contactgegevens en openingsuren

geverifieerd door mezelf

ik plaats zelf de inhoud met garantie dat alles correct blijft