Voeg je faciliteit toe

zet jouw zaak in de kijker
Heb je een yoga center, fitnesszaal, sauna of massage complex, een natuurwinkel of zen shop in Vlaanderen of Nederland, of wil je je inhoud kwijt op deze site? Bekijk je mogelijkheden om online meer bezoekers aan te trekken en zo je visibiliteit te vergroten. En dat kan volledig gratis.


ben je therapeut of kleuranalist, mail dan je gegevens
graag de naam van je praktijk, je therapie(ën) en website

volledig gratis

vul hieronder je gegevens in om jouw volledig gratis pagina aan te maken: je adres komt op de kaart te staan, waarna de bezoeker op jouw specifieke pagina op deze site met al je contactgegevens en informatie terechtkomt
bekijk voorbeeld van gratis pagina

betalend pakket

of kies voor een betalend pakket met mogelijkheid tot directe link naar je website en tal van andere opties om meer zichtbaarheid en interactie te creëren en zo makkelijker bezoekers naar je website te krijgen
bekijk de betalende pakketten

maak jouw gratis pagina aan

basis informatie (verplicht)

locatie (verplicht)

kies 4 sfeerbeelden (verplicht)

  kies foto (verplicht)
  kies foto (optioneel)
  kies foto (verplicht)
  kies foto (optioneel)
  kies foto (verplicht)
  kies foto (optioneel)
  kies foto (verplicht)
  kies foto (optioneel)

faciliteiten of diensten (verplicht)

contactpersoon met foto (optioneel)

  kies foto (max 2Mb)

prijslijst (optioneel)

openklikbare details (optioneel)

sociale media (optioneel)

opmerkingen (optioneel)

De hierboven ingevulde gegevens worden enkel gebruikt om een pagina aan te maken op de website Lichaam en Geest. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden nergens anders dan op deze site opgeslagen. Auteursrechten op de verzonden foto's blijven bij de eigenaar en worden door Lichaam en Geest niet opgevraagd. Teksten kunnen bij de opmaak van de pagina om grammaticale redenen aangepast of verbeterd worden. Bij het online plaatsen van je pagina word je via mail hiervan op de hoogte gebracht (graag een bericht terug ter goedkeuring). Om je gegevens later aan te passen of te verwijderen, volstaat het dit via mail te laten weten. Het verzenden van je mailadres is geen inschrijving van een nieuwsbrief of welke andere vorm van communicatie. Enkel wanneer nodig zal Lichaam en Geest contact opnemen.
 
Het plaatsen van je gegevens en het aanmaken van je pagina is volledig gratis, en zal dat ook altijd blijven.
 Wil je beter gezien worden? Bekijk dan de pakketten
.

Veel informatie is beter gevonden

Je kan zo veel gegevens plaatsen als je zelf wilt. Hoe meer, hoe beter. Want informatie zorgt ervoor dat de bezoeker perfect weet wat te verwachten, en je wordt door trefwoorden online beter gevonden.

pakketten

gratis

  • foto en adres op kaart
  • link naar jouw pagina op L&G
  • onbeperkt in tijd

pro

  • foto en adres op kaart
  • link naar jouw website
  • uitgelicht onderaan pagina
  • in slider onder kaart
  • maandelijks hernieuwbaar

verschil pakketten

Bij een basis (gratis) en premium listing komen je afbeelding, naam en adres op de kaart. Wanneer een bezoeker op je naam klikt, komt die op een pagina op Lichaam en Geest terecht, speciaal voor jou aangemaakt, waarop al je informatie staat. Op die pagina staat ook je website, dus kan de bezoeker makkelijk doorklikken. Bij een premium listing wordt je ook nog eens uitgelicht onderaan de pagina.
Bij een pro listing komt je afbeelding, naam en adres op de kaart en kom je ook nog in de slider onder de kaart te staan. Wanneer een bezoeker op je naam klikt, gaat die rechtstreeks naar je website in een nieuw tabblad. Je hoeft dus geen informatie over je zaak door te sturen; enkel een kleine afbeelding, je website en adres zijn voldoende.
Ja. Echt wel. Je faciliteit aanmelden is gratis, en dat zal altijd zo blijven. Beloofd.


contact@lichaamengeest.be